Het team


Algemeen
Info@medipower.nl

 

Een tandartsenpraktijk met power

De tandartsenpraktijken zoals 's-Gravelandseweg te Schiedam, praktijk Amsterdam-West en vele anderen vallen allemaal onder de firma Medipower International B.V. van professional in de dental business: Joke Boerstra. De hoofdtaak van Medipower bestond voorheen uit het werven en selecteren van vast en tijdelijk tandheelkundig personeel binnen diverse praktijken in Nederland. Door het actief werven van tandartskandidaten in de EU, groeide het aanbod van vacatures al snel, terwijl de werkgelegenheid niet even hard toenam. Medipower directrice Joke Boerstra besloot mede hierdoor kortere lijnen te creëren binnen de werving en selectie van Medipower. Door zelf diverse tandartspraktijken in Nederland over te nemen en deze te vullen met kwalitatief hoogstaand personeel, ontstond er een goede doorstroom en begeleiding. Enkel tandartsen met BIG potentie en gekwalificeerde personeelsleden kwamen in aanmerking voor de kandidatuur van Medipower, wat iedere tandartspraktijk tot een succes maakte.
 

Medipower en Joke Boerstra

Medipower staat vandaag de dag nog altijd voor werving en selectie binnen de tandheelkunde, maar ook voor de sturende functie van verschillende tandartspraktijken binnen Nederland. Dankzij de passie en het doorzettingsvermogen van Joke Boerstra, is Medipower uitgegroeid tot één van de grootste experts op het gebied praktijkbemiddeling, interim advies en begeleiding, alsmede de werving en selectie binnen de mondzorg van Nederland. Opdrachtgevers, evenals geworven personeelsleden, ervaren Medipower als de drijvende kracht voor klantgerichte, professionele en de zekere factor binnen de tandheelkunde.
 

Contact met Medipower en Joke Boestra

Medipower en Joke Boerstra blijven altijd streven naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen om de mondzorg in Nederland meer professionaliteit te blijven bieden. Wilt u meer informatie over Medipower of Joke Boerstra, surft u dan naar Joke Boerstra  of Medipower .

 

Links:

tandartsennnet.nl
Beroepsorganisatie voor tandarts, is ook voor u als patiënt en wel voor bijvoorbeeld:

  • Informatie over verzekeringen;
  • Tandartsen in uw regio;
  • Voor als er een meningsverschil bestaat, of als u een klacht ontstaat, treedt de NMT op als een soort BOVAG bedrijf om te bemiddelen tussen u als klant en de tandarts;
  • Vernieuwingen binnen de tandartsenwereld.

ivorenkruis.nl
Alle weetjes over behandelingen en mondverzorging.

ribiz.nl
Hier kunt u zien welke tandartsen een BIG-registratie hebben, zodat u weet dat u in goede handen bent. Deze registratie houdt namelijk in dat de tandarts bevoegd is te werken in Nederland.

Tandartspraktijk Mondzorg Jan Luykenstraat
Tandarts in Ridderkerk en omgeving.

Tandartspraktijk Laan op Zuid
Tandarts in Rotterdam.

Tandartspraktijk Drechtsteden
Tandarts in Zwijndrecht.

Medipower International B.V.
MediPower international B.V. is uw partner als het gaat om het invullen van de vacatures bij u in de praktijk.

Administratiekantoor tandartspraktijk kantoor Vanderwalle
AAkantoor Vanderwalle te Loosdrecht.