Hoe het werkt

Werving

MediPower werft actief tandartskandidaten in de EU. Alleen tandartsen met BIG potentie komen in aanmerking voor een kandidatuur en MediPower treedt vervolgens op als gemachtigde om de kandidaat te registreren. MediPower interviewt de kandidaten en biedt de meest geschikte kandidaat aan de praktijkhouder aan.

Profiel

MediPower maakt naar aanleiding van het CV en het interview een kandidaat profiel. Op basis van het profiel en uw contact met de adviseur, besluit de u om een afspraak te maken voor een kennismaking.

Kennismaking

Veel van onze cliënten laten de kandidaat een dagdeel komen. Naast een kennismakingsgesprek kan de tandarts dan ook in de behandelkamer laten zien wat hij/zij in huis heeft. Na de kennismaking neemt de praktijkhouder een besluit.

Indiensttreding

Hoewel er andere mogelijkheden denkbaar zijn dan een loondienstverband, is de keuze voor een arbeidsovereenkomst met de kandidaat het meest gangbaar.

MediPower

De MediPower adviseur is nauw betrokken bij alle fasen van het selectietraject. MediPower is met jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en tandheelkunde de beste keuze voor uw vacature.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan